KarriereKick
Annonce

Karriere

Som led i kampagnen er 33.000 virksomheder i hovedstaden og på Sjælland blevet kontaktet via mail med en opfordring om at tage en ung ind i job eller uddannelse. Foto: Colourbox

Ny job-chance til 1.200 arbejdsløse unge

Kampagne har sikret, at 1.200 arbejdsløse unge får chancen for et job eller en uddannelsesplads i København og på Sjælland.

Mere end 1.200 sjællandske unge har fået en ny chance for at få et arbejde eller en uddannelse i private virksomheder.

Sådan lyder meldingen efter evalueringen af den målrettede kampagne “Slip de unge talenter løs – for fremtidens skyld”, som Beskæftigelsesregion Hovedstaden og Sjælland har kørt siden januar. Det skriver Berlingske Nyhedbureau.

– Vi har opnået et endnu bedre resultat, end vi havde håbet på. Det viser, at der er en stor vilje til at hjælpe de unge i gang, siger Merete Bingen-Jakobsen, vicedirektør i Beskæftigelsesregion Hovedstaden og Sjælland til bureauet.

Som led i kampagnen er 33.000 virksomheder i hovedstaden og på Sjælland blevet kontaktet via mail. Efterfølgende har medarbejdere fra 41 jobcentre besøgt mere end 2.800 private virksomheder.

På den måde er de mange nye job, løntilskudspladser, virksomhedspraktikker og lærlingepraktikker opstået for unge, som er hårdt ramt af krisen.

– Unge mellem 25 og 29 er gruppen med den højeste ledighed. Det er fremtidens arbejdskraft, og det er meget vigtigt, at de får et tag i arbejdsmarkedet, siger Merete Bingen-Jakobsen videre.

Den fire millioner kroner dyre kampagne slutter nu, men vicedirektøren vil ikke udelukke, at den skal tages op igen.

I samarbejde med Newspaq af Susanne Baden Jensen

11. maj, 2012

Tagged , ,

Karrierekick

Skrevet af Karrierekick

KarriereKick er Danmarks førende webportal inden for uddannelse og karriere med særligt fokus på unge af anden etnisk baggrund end dansk

Se alle indlæg af Karrierekick →

Lignende artikler