KarriereKick
Annonce

Det har ikke været legalt, hvad der er foregået på det hundedyre luksushotel D'Angleterre. Foto: Peter Hove Olesen / POLFOTO

Aktion afslører sort arbejde på DAngleterre

Skats kontrolaktion på hotel D’Angleterre afslører sort arbejde og socialt bedrageri.

Det hæderkronede luksushotel D’Angleterre i hjertet af København bliver renoveret af sort arbejdskraft, afslører Skat i en storstilet kontrolaktion. Det skriver Fagbladet 3F.

Skat fandt onsdag et virvar af underentreprenører og mindre håndværksfirmaer på hotellet. Flere af de ansatte forsøgte at flygte fra politiet, der også var indkaldt til aktionen.

To virksomheder havde ansatte, der arbejdede sort, idet de ikke indbetalte moms og skat på vegne af de ansatte. Og 14 personer erklærede, at de havde første arbejdsdag. Det betyder ifølge Skat sort arbejde.

– De arbejder sort. Det er mærkeligt, at så mange har første arbejdsdag. Det har jeg set mange gange før, og det siger mig, at der er noget galt, siger indsatschef hos Skat Peter Jensen til Fagbladet 3F.

Hovedentreprenøren Pihl & Søn vil ikke tage ansvar for det omfattende skattefusk på byggeriet.

– Vi kender ikke noget til det. Det er ikke vores medarbejdere. Men vi har en interesse i, at arbejdet foregår efter reglerne, siger Lisbeth Volf, kommunikationschef i Pihl & Søn.

Ud over sort arbejde, afslørede Skat også 14 tilfælde af socialt bedrageri. Det vil sige håndværkere på kontanthjælp, der arbejdede på luksushotellet, skriver 3F.

I samarbejde med Newspaq af Nyhedsbureauet Newspaq

07. jun, 2012

Tagged

Karrierekick

Skrevet af Karrierekick

KarriereKick er Danmarks førende webportal inden for uddannelse og karriere med særligt fokus på unge af anden etnisk baggrund end dansk

Se alle indlæg af Karrierekick →

Lignende artikler