KarriereKick
Annonce

Uddannelse

Roskilde Festival afholdes fra den 5. -8- juli 2012. Foto: Colourbox

Roskilde Festival afviser frivillige-problem

Roskilde Festival understreger, at de ikke mangler en tredjedel af deres frivillige, som Newspaq tidligere har skrevet i en artikel.

Der mangler kun 3 procent af de frivillige til årets Roskilde Festival.

Det oplyser Roskilde Festival, der er uenige i tal fra artiklen “Roskilde Festival skræmmer de frivillige væk”.

I artiklen står der, at der stadigvæk mangler en tredjedel af alle de frivillige, der skal til for at få festivalen til at fungere.

Men som det ser ud i øjeblikket, mangler foreningerne tilsammen kun omkring 3 procent, svarende til omkring 1.000 frivillige, før vagtplanerne går op, lyder det fra Roskilde Festival.

– Det er lidt flere end de seneste par år, men det er ikke unormalt, at det først er nu, at de sidste beslutter sig for, hvorvidt – og hvordan – de vil på festival, skriver Roskilde Festival i en pressemeddelelse.

Den orange festival oplyser, at der samlet er tale om cirka 10 foreninger (omkring fem procent af det samlede antal foreninger), der melder, at de i år har svært ved at hverve nok frivillige.

Disse foreninger oplever især, at erfarne frivillige har valgt at stoppe som følge af ændringerne i vilkårene. I år er arbejdskravet til de frivillige sat op fra 24 til 32 timer.

– Det er ventet, at nogle frivillige vælger at stoppe, når man indfører en forandring som denne, siger Roskilde Festivals talskvinde Christina Bilde.

Hun fortæller dog, at festivalen generelt ikke er bekymret, men tager de berørte foreningers udfordringer alvorligt, og hjælper dem ved blandt andet at sætte dem i kontakt med andre foreninger, så deres frivillige tilsammen kan løse opgaverne i fællesskab.

I samarbejde med Newspaq af Mathilde Graversen

11. jun, 2012

Tagged ,

Karrierekick

Skrevet af Karrierekick

KarriereKick er Danmarks førende webportal inden for uddannelse og karriere med særligt fokus på unge af anden etnisk baggrund end dansk

Se alle indlæg af Karrierekick →

Lignende artikler