KarriereKick
Annonce

Fokus

GetZengo logo

Ny limousine service i København

Ny app skal gøre det lettere og hurtigere at hoppe ind i en limousine i København. App’en, der hedder GetZengo gør det muligt at bestille eksklusive luksusvogne med privatchauffør direkte fra mobiltelefonen.

Det er første gang vi ser sådan en service i København, mens man i London, Paris og New York har kunne køre VIP kørsel på denne måned i et par år nu.

Det er dyrt, rigtig meget dyrt.
Det bliver spændende at se om danskerne er klar til at betale over det dobbelte af hvad en taxa koster for at bruge GetZengo servicen og målgruppen er formenligt heller ikke os studerende på SU. Hvor en normal tur fra lufthaven til København med taxa koster 180-250 kroner så skal man regne med at betale op mod 800 kroner for sådan en tur med GetZengo.
Til gengæld er der internet i bilen, dagblade og en kølig kildevand parat til dig og dine gæster.

Med GetZengo behøver du ikke at vente i kø på telefonen eller skrive, hvor du befinder dig. Når du bestiller en vogn fra app’en, ser GetZengo din position via telefonens GPS og sender en SMS, når vognen holder klar. Undervejs kan du følge chaufføren på din telefon i real-time. Er du bekendt med click a taxi eller Taxa 4×35’s applikation vil du opdage at funktionerne er stort set de samme og appen derfor er utrolig nemt at bruge.

En 5-stjernet køreoplevelse
GetZengo der beskriver deres service som ”En 5-stjernet køreoplevelse” forventer at lancere app’en i starten slutningen af året hvor efter der er planer om at lancere i Århus og Billund.

Vil du vide mere om denne limousine service kan du besøge deres hjemmeside

Karrierekick

Skrevet af Karrierekick

KarriereKick er Danmarks førende webportal inden for uddannelse og karriere med særligt fokus på unge af anden etnisk baggrund end dansk

Se alle indlæg af Karrierekick →