KarriereKick
Annonce

Arbejdsliv

Justin Joy mobil app til at bestille afhentning af vaske- og rensetøj

Lidt længere ned ad gaden bor pigen, der vasker og stryger mine skjorter

På min arbejdsplads har vi en dresscode, der hedder fine bukser og skjorte og er der noget jeg hader så er det at stryge skjorter. Heldigvis for mig og mange andre der hader at stryge skjorter så findes der Justin Joy.

Kort fortalt er Justin Joy det man kalder for et online renseri. De henter og bringer hele ugen og også uden for renseriernes normale åbningstider. Det kan de, fordi konceptet er baseret på deleøkonomi. Du kender det måske fra Ûber eller Airbnb, men i stedet for at være chauffør eller udleje lejlighed er der blot en der henter, vasker, stryger og leverer skjorterne.
Med Justin Joy’s skjorteservice, kommer der en og afhenter mine skjorter og rense tøj. De tilbyder også at afhente vasketøj, men det synes jeg ikke er så besværligt at jeg ikke selv kan ordne det på en søndag.

Herefter bliver rensetøjet sorteret til renseri, mens skjorterne bliver vasket og strøget af en “Justin”*  i lokal området. Her efter bliver rensetøjet og skjorterne leveret og afregning sker online.

Er det noget for dig kan du læse mere om deres skjorteservice her 

– er du en af de få som elsker at stryge skjorter og vil tjene ekstra lommepenge, så søger Justin Joy nye medarbejdere. 

Nu får de i konkurrence fra ny spiller på markedet der går under navnet nabovask

*Justin – det kalder de dem, der henter og vasker / stryger skjorterne – det er godt nok en dame der henter mine og hvad jeg ved er Justin et drengenavn, men altså ok.

 

 

Karrierekick

Skrevet af Karrierekick

KarriereKick er Danmarks førende webportal inden for uddannelse og karriere med særligt fokus på unge af anden etnisk baggrund end dansk

Se alle indlæg af Karrierekick →