KarriereKick

Ledige stillinger

Filtrér din søgning

Område

Alder

Kategori

Informationsteknologi
Ingeniør og teknik
Ledelse og personale
Handel og service
Industri og håndværk
Salg og kommunikation
Undervisning
Kontor og økonomi
Social og sundhed
Tolder/narkohundefører
Grønlands SelvstyreTolder/narkohundefører

Grønlands Selvstyre, Kangerlussuaq

Har du lyst til at arbejde med at sikre det Grønlandske samfund? Går du op i, at der er orden i tingene og kan du arbejde både alene og i teams? Så kan det være, at den nyoprettet stilling som tolder i Kangerlussuaq er noget for dig! Kangerlussuaq Lufthavn er én af de vigtigste lufthavne i Grønland, og arbejdet her er præget af et højt antal rejsende.

Du vil, som tolder i Kangerlussuaq, blive hundefører og indgå i et team med en anden tolder med hund. Det er derfor vigtigt, at du lægger vægt på det gode samarbejde, er løsningsorienteret og har mod på en til tider hektisk hverdag, hvor kvalitet i opgaveløsningen og service er i højsæde.

Du skal som tolder/narkohundefører primært varetage følgende opgaver:

 • Kontrol af rejsende flypassagerer
 • Kontrol af luftfragt, post- og skibsforsendelser
 • Fysisk kontrol af fly og skibe mv.
Grønlands Selvstyre
Teknisk Assistent
BEUMER Group A/STeknisk Assistent

BEUMER Group A/S, Aarhus

Vi søger en dygtig og engageret Teknisk Assistent til at sikre udvikling og vedligehold af mekaniske og elektriske komponenter og standardprodukter til komplekse systemer.

Du bliver en del af et tværfagligt produktudviklingsmiljø hvor mekanik-, el- og styringsteams samarbejder tæt om løsningerne. Du kommer omkring i organisationen, da din kontaktflade rækker vidt både lokalt og globalt.

Med udgangspunkt i Aarhus får du et alsidigt arbejde. Teamet håndterer opgaver af meget varierende størrelse og kompleksitet. Der er et stærkt samarbejde om at nå i mål, og du kommer til at indgå i et team med 8 meget kompetente kolleger.

Langt de fleste projekter løses fra kontoret i Aarhus, ofte med online kontakt til kolleger på andre lokationer. Indimellem vil der også forekomme onsite-opgaver, og jobbet kan have en rejseaktivitet på op til 20 dage årligt.

BEUMER Group A/S
Lagermedarbejder
Adecco A/SLagermedarbejder

Adecco A/S søger for kunde i Hvidovre

Adecco A/S er verdens største virksomhed indenfor HR-løsninger herunder vikarydelser, rekrutteringer og andre bemandingsløsninger. Internationalt er Adecco repræsenteret i ca. 60 lande med 5.100 afdelinger og ca. 31.000 medarbejdere. I Danmark er vi 100 engagerede medarbejdere, som alle arbejder for vores vision om at være kundernes professionelle arbejdsmarkedspartner.

Til vores gode kunde i Hvidovre søger vi en dygtig og engageret lagermedarbejdere til pluk og pak i blandt andet frostrum. I første omgang er der tale om et vikariat, men for den rette kandidat, kan det blive til en fastansættelse.

Du har erfaring med lagerarbejde - gerne fra et større lager. Har du erfaring med GMP, vil det være en fordel. Du har lyst til at bidrage positivt og tage del i alle opgaver, store som små.

Adecco A/S
Adecco A/S
Maintenance & Warehouse Coordinator
Daka Denmark A/S
Maintenance & Warehouse Coordinator

Daka Denmark A/S, Løsning, Lunderskov og Horsens

Daka Denmark A/S søger til nyoprettet stilling en Maintenance- & Warehouse Coordinator, som bliver ansvarlig for opbygning, drift og udvikling af vores vedligeholdelsessystem og lagerfunktion på tre af koncernens fabrikker i Løsning, Lunderskov og Horsens.

Alle 3 fabrikker har en teknisk afdeling, men det nye i stillingen er, at vi tror på, at vi kan drage synergier inden for brugen af Axapta til vedligeholdelseskoordinering og lagerstyring på tværs af fabrikkerne.

Arbejdsopgaver og ansvarsområder:

 • Opbygning, drift og udvikling af fabrikkernes reservedelslagre i Løsning, Lunderskov og Horsens
 • Superbruger Service- & Vedligeholdelsesmodulet Axapta
 • Afløsning, som en af tre vedligeholdelseskoordinatorer i Løsning, samt teknisk støtte til Lunderskov og Horsens
Daka Denmark A/S
Sikringstekniker til high risk solutions
Telesikring A/S
Sikringstekniker til high risk solutions

Telesikring A/S

Har du en sikringsteknisk baggrund og erfaring med installation? Sætter du en ære i at levere kunden de bedste løsninger med kvalitet i fokus? Så kan du være vores kommende sikringstekniker i region Storkøbenhavn/Nordsjælland, som skal bidrage til at fortsætte vores vækst.

Som sikringstekniker i telesikrings high risk projektafdeling kommer du til at arbejde med at styrke vores installation og service af sikringsanlæg. Du vil blive tilknyttet servicekontoret i Allerød og skal med udgangspunkt fra egen adresse udføre følgende arbejdsopgaver:

 • Installation og service af vores integrerede og netværksbaserede sikrings- og overvågningssystemer samt gennemføre fejlfinding
 • Programmering og idriftsættelse af sikringsanlæg primært inden for videoovervågning og adgangskontrol sammen med vores ingeniører
Telesikring A/S
Kundesupporter til Alm. Brand Leasing
Alm. BrandKundesupporter til Alm. Brand Leasing

Alm. Brand, København

Har du lyst til at arbejde i en organisation, hvor ambitionerne er høje og udviklingen går stærkt?

Vi søger en leasingsupporter, der har flair for at servicere vores kunder og KAM’ere inden for billeasing til erhverv, og som motiveres af en hverdag i højt tempo.

Som en af vores leasingsupportere får du – sammen med kollegerne i afdelingen – ansvar for at levere den gode kundeoplevelse. Din rolle er primært intern, men når du har kontakten med kunden, forstår du, at kommunikation i øjenhøjde skaber tillid hos kunden. Du og kollegerne skaber selv fremdriften og prioriterer hvilke opgaver, der er de vigtigste.

Dine primære opgaver:

 • Kundekontakt via mail og telefon
 • Rapportering til vores kunder
 • Afslutning af leasingaftaler, herunder beregne købspriser og udtrædelsespriser
Alm. Brand
Uddannelseskonsulent med erfaring fra uddannelsesområdet
Danske GymnasierUddannelseskonsulent med erfaring fra uddannelsesområdet

Danske Gymnasier, København

Danske Gymnasier er en central uddannelsespolitisk aktør, som varetager gymnasieskolernes interesser, dels gennem politisk interessevaretagelse og dels i tæt samarbejde med medlemsskolerne om virkningen af uddannelsespolitiske initiativer. Vi er en medlemsorganisation for omkring 153 almene gymnasieskoler, der udbyder stx og toårigt hf.

Vi søger en uddannelseskonsulent, der kan bistå os i arbejdet med at udvikle og kvalitetssikre de almengymnasiale uddannelsers indhold og struktur i et sammenhængende uddannelsessystem. Dit arbejde vil bl.a. omfatte opgaver med:

 • at udarbejde notater, oplæg og høringssvar samt deltage i møder og konferencer med interessenter på tværs af uddannelsessystemet
 • at deltage i sekretariatsbetjening af Danske Gymnasiers bestyrelse og arbejdsgrupper
 • at formidle nyheder på området via sekretariatets nyhedsbrev
Danske Gymnasier
Teknisk supporter
SAM InternationalTeknisk supporter

SAM International søger for SMC Pneumatik i Horsens

SMC Corporation er en stor japansk industrikoncern med en dominerende position på verdensmarkedet indenfor automation og pneumatik.

Som teknisk supporter vil du blive en del af SMCs Teknisk Support-afdeling, der giver teknisk støtte og support til kunderne, interne kollegaer og eksterne sælgere.

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Teknisk rådgivning og support overfor kunderne, interne medarbejdere og eksterne sælgere
 • Enkle beregninger på både el- og pneumatikkomponenter
 • Undervisning af kunder, interne kollegaer og eksterne sælgere

SAM International er én af Danmarks og Nordens største headhunting-virksomheder. Gennem indsigt i vores kunders strategier og udfordringer er vi deres foretrukne sparringspartner inden for rekruttering og kompetenceoptimering. Vi finder direktører, ledere og specialister i Danmark og udland.

SAM International
Kreativ menu-udvikler
Catering Danmark ApSKreativ menu-udvikler

Catering Danmark ApS, Odense

Vi søger en menu-udvikler til vores frokostbrand Kokken & Co, der kan være med til at skabe rammerne om to konceptlinier.

Du har lyst til at være med til at sætte standarden for fremtidens frokostkøkken, du er idérig, har en finger på pulsen, er god til at kalkulere og har flair for IT. Du vil blive en central person, og indgå i tæt samarbejde sammen med køkkencheferne i Catering Danmark.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • Udvikling af nye menuplaner, opskrifter og anretningsmanualer
 • Deltagelse i test af nye produkter/råvarer i samarbejde med køkkencheferne
 • Opdatering og vedligeholdelse af MUV-oversigt/-database
Catering Danmark ApS
Teknisk salgsbackup, Strategiske kunder
SAM InternationalTeknisk salgsbackup, Strategiske kunder

SAM International søger for SMC Pneumatik i Horsens

SMC Corporation er en stor japansk industrikoncern med en dominerende position på verdensmarkedet indenfor automation og pneumatik.

Som teknisk salgsbackup indgår du i kundeteamet for strategiske kunder, hvor du skal være bindeled mellem SMCs KAM’er og kunderne i forhold til SMCs organisation i både Danmark og i udlandet.

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Teknisk salgssupport for KAM’erne
 • Udarbejde 75% færdiggjorte oplæg og deltage i drøftelse og færdiggørelse med KAM’erne
 • Tovholder med løbende dialog/opfølgning med kunderne om igangværende projekter

SAM International er én af Danmarks og Nordens største headhunting-virksomheder. Gennem indsigt i vores kunders strategier og udfordringer er vi deres foretrukne sparringspartner inden for rekruttering og kompetenceoptimering. Vi finder direktører, ledere og specialister i Danmark og udland.

SAM International
Salgsingeniør - Distrikssalg Aarhus
SAM InternationalSalgsingeniør - Distrikssalg Aarhus

SAM International søger for SMC Pneumatik

SMC Corporation er en stor japansk industrikoncern med en dominerende position på verdensmarkedet indenfor automation og pneumatik.

Du vil blive ansvarlig for salg til eksisterende og nye kunder i Distrikt Fyn. Dette indebærer bl.a. kontakt/sparring med medarbejdere på flere niveauer hos kunderne – konstruktører, udviklere, ingeniører, driftsfolk, indkøbere osv. Kunderne er en kombination af maskinbyggere og industrikunder, der anvender maskiner, hvor SMCs produkter gerne skal indgå som en del af løsningen.

SAM International er én af Danmarks og Nordens største headhunting-virksomheder. Gennem indsigt i vores kunders strategier og udfordringer er vi deres foretrukne sparringspartner inden for rekruttering og kompetenceoptimering. Vi finder direktører, ledere og specialister i Danmark og udland.

SAM International
Initiativrig og kundeorienteret controller
Statens Administration
Initiativrig og kundeorienteret controller

Statens Administration, Hjørring

Brænder du for tal, formidling og rådgivning? Som en del af et professionelt team af controllere i Statens Administration kommer du til at spille en central rolle i et effektivt og moderne shared servicecenter, der sikrer kvaliteten af de regnskabsydelser og de mere end 55.000 lønudbetalinger, vi håndterer hver måned.

Statens Administration har som hovedopgave at levere løn- og regnskabsydelser til vores ca. 160 statslige kunder. Du vil få ansvaret for at:

 • sikre kvaliteten af vores ydelser og effektiv dokumentation af processer
 • udvikle og drive et effektivt økonomiafstemningsmiljø
 • bistå vores kontorer for Løn og Regnskab med den løbende kunderelation via kundemøder
Statens Administration
Erfarne sygeplejersker med pædagogisk tæft til Stofindtage
Københavns KommuneErfarne sygeplejersker med pædagogisk tæft til Stofindtagelsesrummet H17, Center for Udsatte Voksne og Familier

Københavns Kommune

Er du autoriseret sygeplejerske med flair for pædagogisk arbejde? Og vil du bidrage til udviklingen af den skadesreducerende indsats på misbrugsområdet og arbejde med nogle af de mest udsatte mennesker i Danmark? H17 har været i drift siden august 2016, og vi udvider nu personalegruppen.

Din opgave vil være at skabe et trygt og sikkert miljø for stofbrugerne at indtage stoffer i, hvor du skal overvåge stofindtagelsen, rådgive og eventuelt yde livreddende førstehjælp.

H17 har til huse i de bedst tænkelige lyse og rummelige rammer. Alt er designet og indrettet specielt til opgaven i de smukke, gamle haller i Kødbyen på Vesterbro. Her er plads til store armbevægelser og endnu større ambitioner.

Københavns Kommune
AC-generalist til blandt andet udbud på facility management
DomstolsstyrelsenAC-generalist til blandt andet udbud på facility management-området

Domstolsstyrelsen, København

Vil du arbejde i en organisation, der værdsætter høj faglig kvalitet og tilbyder masser af ansvar? Domstolsstyrelsen søger en faglig stærk AC’er med en samfundsvidenskabelig baggrund til en spændende og udfordrende stilling i styrelsens enhed for Byggeri og Udbud.

Du kommer til at deltage i forberedelse og gennemførelse af et fælles udbud af facility management-ydelser i samarbejde med Rigspolitiet. Du vil desuden skulle bidrage til implementeringsprocessen efter kontraktindgåelse og til at sikre en stabil drift og kontraktstyring.

Der vil desuden være mulighed for, at du kan bidrage til en række opgaver vedrørende udbredelse af retternes videokonferenceløsning. Opgaverne omfatter blandt andet kommunikation med retterne om arbejdsgange samt analyse af nye anvendelsesområder.

Domstolsstyrelsen
Søges af SAM International i Fyn
Salgsingeniør - Distriktssalg Fyn
SAM InternationalSalgsingeniør - Distriktssalg Fyn

SAM International søger for SMC Pneumatik A/S

SMC Corporation er en stor japansk industrikoncern med en dominerende position på verdensmarkedet indenfor automation og pneumatik.

Du vil blive ansvarlig for salg til eksisterende og nye kunder i Distrikt Fyn. Dette indebærer bl.a. kontakt/sparring med medarbejdere på flere niveauer hos kunderne – konstruktører, udviklere, ingeniører, driftsfolk, indkøbere osv. Kunderne er en kombination af maskinbyggere og industrikunder, der anvender maskiner, hvor SMCs produkter gerne skal indgå som en del af løsningen.

SAM International er én af Danmarks og Nordens største headhunting-virksomheder. Gennem indsigt i vores kunders strategier og udfordringer er vi deres foretrukne sparringspartner inden for rekruttering og kompetenceoptimering. Vi finder direktører, ledere og specialister i Danmark og udland.

Dygtig og ansvarsbevidst jurist til Juridisk Kontor
Finanstilsynet
Dygtig og ansvarsbevidst jurist til Juridisk Kontor

Finanstilsynet, København

Har du interesse for den finansielle lovgivning, og vil du gennem de næste 15 måneder sammen med os beskæftige dig med lovgivningsprocessen og udarbejdelse af regulering?

Juridisk Kontor er ansvarlig for at koordinere og kvalitetssikre reguleringsvirksomheden på det finansielle område i samarbejde med Finanstilsynets øvrige fagkontorer. Herudover er vi sekretariat for Finanstilsynets bestyrelse. Vores opgaver består desuden i fortolkningsopgaver og anden juridisk bistand til Finanstilsynets direktion og øvrige fagkontorer, betjening af minister og departement samt opgaver i forbindelse med håndtering af sager ved domstolene.

Du skal blandt andet kvalitetssikre udkast til lovforslag og anden regulering fra Finanstilsynets øvrige fagkontorer og styre processen frem mod lovforslagenes fremsættelse for Folketinget.

Finanstilsynet
Intern sælger
SAM InternationalIntern sælger

SAM International søger for SMC Pneumatik i, Horsens

SMC Corporation er en stor japansk industrikoncern med en dominerende position på verdensmarkedet indenfor automation og pneumatik.

Som intern sælger – Backoffice Distriktssalg vil du indgå i kundeteamet som bindeled mellem SMCs sælgere og kunder i forhold til virksomhedens organisation i Danmark og i udlandet. Det vil være tilbudsarbejde for sælgerne og samtidigt medvirke til teknisk vejledning og udvælgelse af de rigtige produkter. Intern Salg har også en vigtig funktion i forbindelse med markeds- og kundeundersøgelser.

SAM International er én af Danmarks og Nordens største headhunting-virksomheder. Gennem indsigt i vores kunders strategier og udfordringer er vi deres foretrukne sparringspartner inden for rekruttering og kompetenceoptimering. Vi finder direktører, ledere og specialister i Danmark og udland.

SAM International
2 tømrersvende til firma i vækst
Tømrerfirmaet Norman og Stoffregen ApS2 tømrersvende til firma i vækst

Tømrerfirmaet Norman og Stoffregen ApS, København

Vil du arbejde med varierende tømreropgaver for større byggevirksomheder? Og vil du have gode arbejdsforhold og dygtige kolleger i et firma, hvor der er højt til loftet, og hvor alle sætter faglighed højt?

Du arbejder både med renovering og nybyggeri
Din arbejdsdag starter med, at du henter eller bliver hentet af din makker og kører ud til pladsen. Dit arbejde foregår primært i hovedstadsområdet, hvor du f.eks. renoverer tage og vinduer. Du arbejder også med nybyggeri, der bl.a. inkluderer gulvbelægning og opsætning af vinduer og tagkonstruktioner.

Du får kun større opgaver med en varighed på 2-8 måneder, og du aflønnes hovedsageligt på akkord.

Tømrerfirmaet Norman og Stoffregen ApS
Student Worker (Graphic Design)
VERO MODA
Student Worker (Graphic Design)

VERO MODA, Aarhus

Evner du at skabe genkendelige visuelle udtryk, der fanger målgruppens interesse? Vil du være en del af et af et globalt fashion brand og samtidig få en masse praktisk erfaring med grafisk design?

Du vil få en introduktion til grafisk design i henhold til VERO MODAs retningslinjer, så du er klar til at løse dine opgaver.

Du vil bidrage til at opretholde og bevare en stærk og genkendelig brand-identiet, der bliver formidlet i vores forskellige kanaler. Dine primære arbejdsopgaver vil dreje sig om udarbejdelse af grafisk materiale (visual merchandising/training guidelines), der skal sendes til VERO MODA-butikker for at inspirere og informere dem om kommende kollektioner, marketingmateriale og trends.

Derudover vil du bistå med:

 • Opsætning af interne kalendere
 • Hjælp til udarbejdelse af interne præsentationsmaterialer
 • Hjælp til udarbejdelse af digitalt materiale.
VERO MODA
Sales Manager – Jylland & Fyn
Frokost.dk APSSales Manager – Jylland & Fyn

Frokost.dk APS

Frokost.dk er et unikt frokostkoncept, som giver virksomheder mulighed for frit at skifte mellem en række forskellige frokostkøkkener og sikre en enestående variation i den daglige mad.

Din rolle bliver at sælge frokostløsninger til kunder i den centrale del af Jylland og på Fyn. Du er selv ansvarlig for emner og pipelinen i dit område, men får god støtte af præbookede møder og online marketing. Du er god til at opbygge tætte og professionelle relationer til både kommende kunder og til de køkkener vi samarbejder med.

Du skal sikre at der bliver fulgt skarpt op på alle dialoger med potentielle kunder. Du skal vedligeholde og opdatere din pipeline i vores CRM-system samt deltage i udviklingen af salgsstrategi og handlingsplaner.

Frokost.dk APS