KarriereKick

Ledige stillinger

Filtrér din søgning

Område

Alder

Kategori

Informationsteknologi
Ingeniør og teknik
Ledelse og personale
Handel og service
Industri og håndværk
Salg og kommunikation
Undervisning
Kontor og økonomi
Social og sundhed
Søges af DSV i 2640 Hedehusene
Project Manager for Global IT Projects
DSV
Project Manager for Global IT Projects

DSV, Hedehusene

Are you looking to develop your career in a global company? Do you want to manage large scale projects and make an impact on the everyday lives of 45.000 DSV employees?

As a project manager, you will gain a huge network internally in DSV and the opportunity to optimise our entire IT setup. We offer you a challenging position where you will work independently but also be supported by a committed, motivated and highly skilled team of colleagues.

As our new project manager, you will dedicate your time to managing our largest corporate projects. This means that you will manage a wide variety of strategically based projects. You have the overall responsibility for the day-to-day project management, working according to the PMO Methodology based on PRINCE2. This means that you will:

 • initiate, plan and execute Projects
 • monitor, control and take care of project closure
DSV
DSV
Søges af DSV i 2640 Hedehusene
Are you our new Web Marketing Manager?
DSV
Are you our new Web Marketing Manager?

DSV, Hedehusene

You will join our Global Marketing department of over 15 international colleagues – web consultants, content managers, graphic designers and marketing project managers – situated in Hedehusene, Denmark. And you will also work with our worldwide network of web editors and stakeholders.

You will divide your time between creating efficient processes and running day-to-day operations. Your main focus will be to define and agree new, efficient and agile processes for web development and incident management with our stakeholders.

Our global website platform runs on Sitecore, and from here in Global Marketing we roll out sites and content to be finalised, localised and activated in our countries. That is how we present a common face to our customers while being close to the local market.

DSV
DSV
Søges af DSV i 8700 Horsens
Disponent til Frankrigsafdelingen
DSV
Disponent til Frankrigsafdelingen

DSV, Horsens

Vil du være en del af Danmarks største transport- og logistikvirksomhed – hvor vores ambition er også at være én af Danmarks allerbedste arbejdspladser?

Vi tilbyder dig et alsidigt job, hvor du som disponent er inde over alle speditionsprocesserne fra start til slut. Derfor får du også et stort, selvstændigt ansvar for din egen hverdag, som byder på spændende udfordringer i et team med gode udviklingsmuligheder, og hvor nytænkning altid er velkommen.

Som disponent bliver du ansvarlig for disponering af biler for Frankrig. Vi har mange biler på vejene, så det stiller store krav til din daglige disponering af gods fra vores kunder og eksterne speditører. Der er fart over feltet, så du får flere sideløbende opgaver og en hverdag, der udfordrer dig. Du varetager hele speditionsprocessen i tæt samarbejde med de andre disponenter i afdelingen.

DSV
DSV
Søges af DSV i 2640 Hedehusene
2nd level IT-supporter til DSV Global IT
DSV
2nd level IT-supporter til DSV Global IT

DSV, Hedehusene

Bliv en del af vores voksende internationale forretning og hjælp os med at levere banebrydende transportsystemer

Som 2nd level IT-supporter hos DSV får du en vigtig rolle, hvor du hjælper med at optimere tre kundevendte transportsystemer. Du får kun lidt direkte kundekontakt og bruger i stedet din tid på at samarbejde på tværs af vores globale IT-afdeling. Her får du muligheden for at opbygge et stort netværk, og du får en masse muligheder for at gøre en forskel.

I dagligdagen samarbejder vi tæt med IT-supportere, der sidder lokalt i de forskellige lande. De eskalerer problemer til os, som vi analyserer for derefter at finde de bedste løsninger i samarbejde med vores IT-kolleger. Derfor får du en vigtig koordinerende rolle på tværs af DSV Global IT, hvor vi er mere end 1300 kolleger, så vi sammen kan fintune vores globale applikationer og infrastruktur.

DSV
DSV
Søges af DSV i 8700 Horsens
DSV Road søger speditør til DSV Key Account Divisionen
DSV
DSV Road søger speditør til DSV Key Account Divisionen

DSV, Horsens

Vil du have et alsidigt job, hvor du er inde over alle speditionsprocesserne? Og vil du have udvikling og karrieremuligheder som del af et verdensomspændende logistikflow? Så er her chancen for at:

 • tage ansvar og få indflydelse i en virksomhed, der er klar til at investere i din udvikling og tilbyder en masse muligheder, herunder udstationering
 • få spændende logistikmæssige udfordringer i et internationalt miljø, hvor nytænkning altid er velkommen
 • blive en del af et socialt team og mulighed for selv at være med til at præge dagligdagen.

DSV Key Account Divisionen Horsens betjener og opererer en lang række danske og internationale kunder i samarbejde med vore trafikker i ind- & udland. Vi oplever en markant stigning i efterspørgslen, hvorfor vi søger en dedikeret og kundeorienteret medarbejder.

DSV
DSV
Søges af DSV i 8700 Horsens
Kundeservicemedarbejder
DSV
Kundeservicemedarbejder

DSV, Horsens

Yder du den bedste kundeservice? Holder du af at have en bred kontaktflade med vores kunder? Sætter du en ære i at løse kundens udfordringer? Alt dette i et højt tempo sammen med et engageret team af kollegaer, der alle stiler mod samme mål?

Så er det dig, vi søger som ny kollega til vores XPress-afdeling i Horsens.

Tæt kundekontakt og hands-on fra start til slut:

 • Daglig besvarelse af alle typer af indgående opkald på absolut højeste servicemæssige niveau.
 • Daglig kontakt til afdelingens nøglekunder
DSV
DSV
Søges af DSV i 2640 Hedehusene
Project Manager – Global Product Management & innovation
DSV
Project Manager – Global Product Management & innovation

DSV, Hedehusene

Brænder du for at prøve ting af inden for innovation og produktudvikling, og kan du drive processer?

Som Project Manager vil du i størstedelen af tiden arbejde med projekter i DSV’s Innovation lab, der har til formål at afprøve nye idéer/teknologier med IT-relateret islæt, indenfor transportbranchen.

I denne forbindelse vil du stå for den daglige håndtering af projekterne i forhold til at forme, drive og afslutte de enkelte projekter, tillige med at fintune processen omkring håndteringen af disse fra idé til ’prototype’.

DSV
DSV
Søges af DSV i 2640 Hedehusene
IT Risk and Compliance Manager, rådgiver til succesfuld, in
DSV
IT Risk and Compliance Manager, rådgiver til succesfuld, international virksomhed

DSV, Hedehusene

Har du erfaring med IT-risikostyring, cyber security og governance, og vil du være med til at gøre DSV’s informationssikkerhed og risikostyring endnu bedre?

Så er her chancen for at få en stilling, hvor du:

 • Definerer og optimerer rammeværk og arbejdsgange inden for informationssikkerhed og IT-risikostyring, hvorved du får en bred kontaktflade til kolleger over hele verden
 • Får gode udviklingsmuligheder og sætter dit præg på processer og styring af området
 • Bliver en del af en succesfuld virksomhed med højt til loftet, en fantastisk samspilskultur og et team af dygtige kolleger, der alle trækker i samme retning.
DSV
DSV
Søges af DSV i 2640 Hedehusene
Content Specialist for DSV Global Marketing
DSV
Content Specialist for DSV Global Marketing

DSV, Hedehusene

Are you enthusiastic and creative - and do you have a passion for helping our web editors around the world manage and improve their website content?

Then DSV might be the perfect fit for you. Join our team for a challenging position calling for being structured and proactive and having a can-do attitude.

Your role will be to guide and support local web editors to increase the return on investment of their websites which are part of our common Sitecore platform. You will also help plan, analyse and manage content for our corporate website and the “mini” websites for countries where we have a smaller presence.

DSV
DSV
Søges af DSV i 8700 Horsens
Løsningsorienteret sælger til Østjylland/Trekantsområdet
DSV

Løsningsorienteret sælger til Østjylland/Trekantsområdet

DSV, Horsens

Har du transportbaggrund og vil du sælge innovative transportløsninger indenfor Road og Air & Sea i Danmarks stærkeste salgsorganisation, så er dette jobbet for dig.

Du bliver en del af et succesfuldt og ambitiøst salgsteam, hvis passion og stolthed ligger i salget, og det at yde ”state of the art” kundeservice. Det gør vi ved at udarbejde løsninger til vores kunder, som gør det Trygt, Enkelt og Effektivt for dem at være kunde i DSV. Vi forstår, hvad der er vigtigt for kunden og med en stærk organisation i ryggen, har vi alle muligheder for at lave optimale transportløsninger.

Dine primære opgaver bliver:

 • Opsøgende og selvstændigt ny- og mersalg af sø-, luft- og vejtransporter
 • Udarbejdelse af individuelle tilbud og produktløsninger
 • Slutforhandling, aftaleindgåelse og kundeintegration
DSV
DSV
Søges af DSV i Odense
Verden kalder - bliv speditørelev i DSV
DSV
Verden kalder - bliv speditørelev i DSV

DSV, Hedehusene, Horsens, Århus, Esbjerg og Odense

I DSV drømmer vi stort, og vi lykkes med det. Du kan blive en del af succesen og være med til at skabe fremtiden i en af verdens allerstørste transport- og logistikselskaber. Vi vil gerne investere i din udvikling og uddannelse, hvis du er klar til at tage udfordringen op.

DSV

Som speditørelev i DSV udvikler du dig hele tiden både personligt og fagligt. Vi giver dig den bedste uddannelse og et stærkt netværk, både lokalt, nationalt og globalt.

Hvis du præsterer og viser initiativ, er der næsten ingen grænser for, hvor meget ansvar du får under din elevtid. Og har du ambitionerne, er der ikke langt til en lederstilling – eller en stilling i DSV i udlandet. Men først skal du vise, at du har modet og evnen til at træffe de rigtige beslutninger i en travl hverdag.

DSV

Indrykket 30. december
DSV
Søges af DSV i 2640 Hedehusene
Advanced Reporting Specialist, Group Reporting
DSV
Advanced Reporting Specialist, Group Reporting

DSV, Hedehusene

Would you like to support and further develop the finance community in an organisation that spans 80 countries on six continents?

Working alongside experienced colleagues; you deliver ongoing assistance, training and support to DSV's subsidiaries in more than 80 countries as well as to other group functions and management. Other primary tasks in the team include:

 • Participation in larger financial projects, e.g. global implementation of IFRS 16
 • External reporting under IFRS, including annual and interim financial reports etc.
DSV
DSV
Social- og Sundhedshjælper
Social- og Sundhedshjælper
Timelønnede social- og sundhedshjælpere eller assistenter.
Attendo Udsigten, Gribskov
Jobcenter Gribskov
Attendo Udsigten
Søges af Vertica A/S i København
Key Account Manager med teknisk indsigt
Key Account Manager med teknisk indsigt
Brænder du for at rådgive, arbejde med og udvikle kunder?
Vertica A/S, København
Jobcenter København
Vertica A/S