KarriereKick

Ledige stillinger

Filtrér din søgning

Område

Alder

Kategori

Informationsteknologi
Ingeniør og teknik
Ledelse og personale
Handel og service
Industri og håndværk
Salg og kommunikation
Undervisning
Kontor og økonomi
Social og sundhed
Søges af PwC i 2900 Hellerup
Become a Consultant with Strategy & Operations
PwC
Become a Consultant with Strategy & Operations

PwC, Hellerup

PwC’s Consulting practice in Denmark is experiencing significant growth, and we are therefore looking for new team members to join our Strategy & Operations team.

The right candidate will be part of a highly skilled and ambitious team with experience from PwC and other leading international consulting companies. You will experience a steep learning curve, and you will be given the opportunity to influence your own career.

We expect you to have the following qualifications and competences:

 • You are either about to complete a master’s degree in business, finance, economics, engineering or similar fields or hold a master’s degree from the mentioned programmes and have 1-3 years of consulting or related experience
 • You are among the best in your class
PwC
PwC
Søges af PwC i 2900 Hellerup
Er du vores nye konsulent til transformationer og organisati
PwC
Er du vores nye konsulent til transformationer og organisationsudvikling?

PwC, Hellerup

Brænder du for at bidrage til den fortsatte udvikling af den offentlige sektor? Ønsker du at være med til at skabe effektive, forandringsparate og smidige statslige organisationer?

I vores team, People & Change, i PwC Consulting oplever vi stor efterspørgsel og søger derfor flere konsulenter til at være med til at løfte opgaver for vores kunder inden for den offentlige sektor. Vi arbejder med store, offentlige kunder, særligt på statsligt niveau. Vi løser en bred portefølje af opgaver, oftest inden for organisationsudvikling, transformation, effektivisering og procesoptimering, forandringsledelse, program- og projektledelse mm.

Vi stiller høje krav til faglighed, kvalitet og service for at kunne rådgive vores kunder til de bedste løsninger. Derfor er det afgørende, at du er fagligt og analytisk stærk og samtidig god til at samarbejde og skabe relationer.

PwC
PwC
Søges af PwC i 3400 Hillerød
Bliv Associate i SME
PwC
Bliv Associate i SME

PwC, Hillerød

Er du et af PwC’s næste revisortalenter? Har du forretningssans og lyst til at rådgive Danmarks små og mellemstore virksomheder inden for det finansielle område? Fortsæt din karriere sammen med os, hvis du har personlighed, høje ambitioner, en stærk faglighed og en lyst til at skabe succes sammen med andre.

I PwC skal du arbejde med regnskaber og de nyeste revisionsteknikker i teams, hvor I sammen finder de rette løsninger ude hos kunderne. Vi følger din udvikling tæt og giver dig løbende feedback, så du hele tiden udvikler dig, og du får mere ansvar og indflydelse i takt med de resultater, du er med til at skabe. Hvis du brænder for at sætte mål og nå dem, så passer du sammen med PwC.

PwC
PwC
Søges af PwC i 8000 Aarhus C
Bliv studentermedhjælper med fokus på Data Analytics
PwC
Bliv studentermedhjælper med fokus på Data Analytics

PwC, Aarhus

PwC Consulting har startet en IT Management-afdeling op på Aarhus-kontoret, der beskæftiger sig med digital transformation og data analyse. Vi søger stærke kræfter inden for Machine Learning og data visualisering, som er højt på agendaen for PwC.

Her os kommer du til at biddrage på såvel store og små opgaver i et fagligt stærkt team for både den offentlige og private sektor. Din arbejdstid vil være minimum 10 timer om ugen med en fleksibel og ambitiøs tilgang for øje.

Vi forventer, at du er én af din årgangs dygtigste kandidatstuderende og interesserer dig for AI, machine learning og data mining.

PwC
PwC
Søges af PwC i 2900 Hellerup
Bliv konsulent til sikkerhedsstyring
PwC
Bliv konsulent til sikkerhedsstyring

PwC, Hellerup

Brænder du for informationssikkerhed og for at hjælpe vores kunder med at sikre, at deres organisationer kan modstå fremtidens trusler fra cyberkriminalitet og samtidig efterleve lovgivningskrav som GDPR mv.?

Vi søger nye kollegaer, der har lyst til at rådgive vores kunder om, hvordan man opbygger og driver fremtidens sikkerhedsframework, risikovurderer trusler og etablerer og virkeliggør sikkerhedsstyring også med værdi for forretningen. Er det dig? Så vil vi rigtig gerne høre fra dig.

Som rådgiver med fokus på sikkerhedsstyring hos PwC har du en spændende hverdag, hvor du i tæt samarbejde med dine dygtige kolleger arbejder med design og implementering af sikkerheds-framework for de største danske private og offentlige organisationer.

PwC
PwC
Søges af PwC i 2900 Hellerup
Become Chief Information Security Officer
PwC
Become Chief Information Security Officer

PwC, Hellerup

As Information Security Officer you will join PwC Network Information Security group (NIS), reporting to NIS Management in UK and have a dual reporting line to PwC Denmark.

You will support the PwC Denmark Firm in the development, implementation, maintenance and enhancement of all information security related activities in alignment with the Network Information Security Strategy and Policies.

You will influence and engage with the business and functions in all areas of information security, including security policies and standards, awareness, incident management, security consultancy, legal and regulatory compliance, security compliance audits and security budget.

PwC
PwC
Søges af PwC i 2900 Hellerup
Bliv konsulent hos PwC Financial Services med fokus på busi
PwC
Bliv konsulent hos PwC Financial Services med fokus på business intelligence, systemer og data

PwC, Hellerup

Financial Services er i vækst og byder på unikke, faglige udfordringer og karrieremæssige muligheder. Du kommer til at arbejde i afdelingen Financial Systems, som hører under Financial Services, hvor vi hjælper vores kunder med myndighedsrapportering, risk- og asset management, systemimplementering, databehandling samt optimering af processer og infrastruktur.

Vi servicerer primært finansielle virksomheder, såsom banker, kapitalforvaltere, pensions- og forsikringsselskaber samt kreditinstitutter. Det er fælles for disse kunder, at der stilles stadig større krav til samspillet mellem den finansielle forretning og de underliggende systemer og data – ikke mindst drevet af udviklingen inden for teknologi, digitalisering og myndighedskrav.

PwC
PwC
Søges af PwC i 8000 Aarhus C
Bliv revisortrainee (associate)
PwC
Bliv revisortrainee (associate)

PwC, Aarhus

Vær med på holdet i et af verdens førende revisions-, skatte- og rådgivningshuse

Du skal kvalitetssikre kundernes regnskaber i teams, hvor I sammen med den ansvarlige partner omsætter teori til de rette løsninger ude hos kunderne. Du får mere ansvar og indflydelse i takt med de resultater, du er med til at skabe. Vi følger din udvikling tæt, og giver dig løbende feedback, så du får værktøjerne til at gå i gang med uddannelsen til statsautoriseret revisor.

Du starter som associate i september 2019, hvor du også begynder på PwC’s uddannelsesforløb. Der er mulighed for at starte som assistent associate (studentermedhjælper) og herved få et indblik i PwC’s forretning, opgaver og lære dine nye kolleger at kende. Såfremt du ønsker at starte som assistent associate bedes du tydeliggøre dette i din ansøgning.

PwC
PwC
Søges af PwC i 8000 Aarhus C
Bliv skattekonsulent indenfor global mobility
PwC
Bliv skattekonsulent indenfor global mobility

PwC, Aarhus

Vi søger en dygtig og ambitiøs studerende til vores People & Organisation (P&O) team. Du afslutter din uddannelse til sommer således, at du i foråret 2018 vil indgå i vores team som studentermedhjælper med henblik på fastansættelse for den rette kandidat pr. 1. august 2018.

Vi yder professionel skatterådgivning inden for global mobility, og som skattekonsulent i P&O vil du rådgive både store og små danske og udenlandske virksomheder. Du vil møde vores kunders medarbejdere, der arbejder på tværs af landegrænser og rådgive om en lang række aspekter af international personbeskatning og social sikring.

Vi har et omfattende internationalt netværk, som du kan arbejde sammen med, og du får udviklet dine kompetencer inden for forretningsforståelse og international skatterådgivning for personer med rig mulighed for at omsætte teori til praksis, ligesom du trænes i at styre små og store kunder på tværs af landegrænser.

PwC
PwC
Søges af PwC i 2900 Hellerup
Bliv konsulent eller manager i Transaction Services
PwC
Bliv konsulent eller manager i Transaction Services

PwC, Hellerup

Hvis du har talentet, har vi mulighederne.

Som erfaren konsulent eller manager TS vil du komme til at arbejde på opgaver i Danmark såvel som på cross-border opgaver. Vi arbejder integreret og med global tyngde, med fokus på at sikre den optimale opgaveløsning såvel inden for Deals som i tæt samarbejde med andre kompetencecentre i det øvrige PwC.

Dine primære opgaver vil være at hjælpe vores klienter i deres finansielle due diligence-undersøgelser af potentielle target virksomheder ved at foretage finansielle og økonomiske analyser af virksomhederne og udarbejde rapporter og præsentationer i forbindelse med transaktionerne.

PwC
PwC
Søges af PwC i 4200 Slagelse
Bliv revisor
PwC
Bliv revisor

PwC, Holbæk eller Slagelse

Du vil få mulighed for at arbejde for en lang række spændende kunder – såvel lokale som beliggende længere væk. Arbejdsopgaverne vil variere, så der er mulighed for, at jobindholdet kan udvikle sig i takt med dine ønsker til faglig og personlig udvikling.

Arbejdsformen er teambaseret, og du vil blive involveret i en bred vifte af revisions- og rådgivningsopgaver med tilhørende kundekontakt. Vores dagligdag er præget af en afveksling mellem kendte tilbagevendende opgaver og helt nye opgaver.

Stillingen som revisor indebærer:

 • Deltagelse i teams og ledelse af revisionsopgaver
 • Coaching af yngre revisormedarbejdere og review af disses arbejde
 • Medansvar for opgavestyring – proces og økonomi
PwC
PwC
Søges af PwC i Aarhus
Bliv studentermedhjælper i Corporate Tax
PwC
Bliv studentermedhjælper i Corporate Tax

PwC, Aarhus

Skatteforretningen hos PwC er i vækst og vi søger nye studentermedhjælpere til vores afdeling for selskabsskat i Aarhus. Du vil indgå som assistant consultant i vores afdeling for Corporate Tax – et team på mere end 30 engagerede kolleger.

Corporate Tax er en afdeling med et dynamisk miljø, der lægger stor vægt på faglighed og godt humør, ligesom vi forventer, at den enkelte medarbejder tager et stort ansvar og bidrager selvstændigt til opgaveløsningen. Dine opgaver vil være mangeartede men omfatter bl.a.:

 • Juridisk kildesøgning
 • Udarbejdelse af juridiske notater vedr. skatteretlige problemstillinger, herunder implementering af ny lovgivning
PwC
PwC
Søges af PwC i 2900 Hellerup
Bliv manager inden for ansættelses- og arbejdsret
PwC
Bliv manager inden for ansættelses- og arbejdsret

PwC, Hellerup

Er du jurist med indsigt i ansættelses- og arbejdsret? Og vil du rådgive vores kunder, samtidig med du får en kommerciel rolle, hvor du opbygger relationer?

I denne stilling bruger du ca. 50 % af din tid på at rådgive vores kunder omkring ansættelsesret. Du rådgiver egne kunder, samtidig med at du tværfagligt hjælper kolleger i forhold til ansættelsesret, social dumping og GDPR. Det betyder, at du i dagligdagen bringer din faglighed i spil i mange forskellige sammenhænge, og at du får berøring med mange forskellige opgaver og problemstillinger.

En anden meget vigtig del af din rolle er centreret omkring opbygningen af relationer ude hos kunderne. Du får altså en udadvendt rolle, hvor det er din opgave at skabe forretning gennem opbygning af relationer.

PwC
PwC
Søges af PwC i 2900 Hellerup
Bliv analytiker i Corporate Finance
PwC
Bliv analytiker i Corporate Finance

PwC, Hellerup

Er du blandt de dygtigste på din årgang, og vil du arbejde i et dynamisk miljø, hvor du bliver endnu bedre hver dag? Så læs videre her!

Vi ønsker at styrke vores Corporate Finance-team med dygtige og ambitiøse kollegaer, som ønsker at skabe en karriere inden for M&A. Du er enten nyuddannet eller har 1-2 års relevant erhvervserfaring.

Opgaverne som analytiker i Corporate Finance inkluderer blandt andet udarbejdelse af salgsmateriale, præsentationer, værdiansættelser og markedsanalyser, samt løsningsorienteret analyse af diverse strategiske og finansielle problemstillinger i forbindelse med et køb eller salg af en virksomhed. Du vil hurtigt komme til at deltage i klientmøder og kan generelt forvente en stejl indlæringskurve.

PwC
PwC
Søges af PwC i 8000 Aarhus C
Bliv Regnskabsmedarbejder
PwC
Bliv Regnskabsmedarbejder

PwC, Aarhus

Vi er ca. 270 kollegaer i et dynamisk team, der har brug for dig. Her vil du naturligt udvikle dig, når du dagligt sparrer med højt kvalificerede kolleger, møder spændende og udfordrende kunder og får masser af erfaring.

Vi søger en faglig kompetent regnskabsmedarbejder, der ønsker at være en del af holdet på vores kontor i Aarhus. Vi er toneangivende, når det handler om at omsætte den faglige viden til effektive løsninger. Vi er markedsledende inden for en række brancher.

Stillingen som regnskabsmedarbejder i Aarhus indebærer blandt andet:

 • Opstilling af regnskaber i CaseWare
 • Hjælp til udvikling og test af it-systemet med den centrale projektgruppe
 • Assistance med andre administrative opgaver, i tilknytning til revisionen
PwC
PwC
Søges af PwC i 2900 Hellerup
Bliv konsulent i vores persondata og privacy specialistteam
PwC
Bliv konsulent i vores persondata og privacy specialistteam

PwC, Hellerup

Brænder du for privacy og beskyttelse af persondata? Og har du lyst til at rådgive vores kunder om, hvordan de overholder den nye EU-databeskyttelsesforordning? Så vil vi rigtig gerne høre fra dig.

Som rådgiver med fokus på den nye EU-databeskyttelsesforordning hos PwC har du en spændende hverdag, hvor du i tæt samarbejde med dine dygtige kolleger arbejder på projekter for de største danske private virksomheder, offentlige myndigheder og organisationer for at sikre implementering og efterlevelse af kravene i den nye EU-databeskyttelsesforordning.

De typiske opgaver, du vil komme til at løse for vores kunder, vil være:

 • Rådgivning om den nye EU-databeskyttelsesforordning
 • Udarbejdelse af konsekvensvurderinger (DPIA)
 • Vurderinger af kundernes eksisterende modenhedsniveau i forhold til den nye EU-databeskyttelsesforordning
PwC

Indrykket 16. januar 2018
PwC
Søges af PwC i 2900 Hellerup
Manager til revision af mellemstore virksomheder
PwC
Manager til revision af mellemstore virksomheder

PwC, Hellerup

Vi søger erfarne managers til Middle Market II, hvor vi er ca. 140 engagerede medarbejdere, som primært arbejder med de mellemstore kunder.

Arbejdsformen er teambaseret, og du vil blive involveret i en bred vifte af revisions- og rådgivningsopgaver. Vores dagligdag er præget af en afveksling mellem kendte tilbagevendende og helt nye opgaver. Arbejdsdagen kan til tider være hektisk, men humor og fleksibilitet i tilrettelæggelse af arbejdet gør at du vil få en udfordrende hverdag i et afslappet arbejdsmiljø.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

 • revisionsopgaver og ledelse af teams
 • coaching af yngre revisionsmedarbejdere og review af deres arbejde
 • medansvar for opgavestyring (proces og økonomi)
PwC
PwC
Søges af PwC i 8000 Aarhus C
Bliv Consultant inden for værdiansættelse og finansiel mod
PwC
Bliv Consultant inden for værdiansættelse og finansiel modellering

PwC, Aarhus

Nu har du muligheden for at blive en del af PwC’s voksende Deals-team i en stilling med primært fokus på udarbejdelse af værdiansættelser og skræddersyede finansielle modeller. Vi oplever markant vækst i rådgivningsforretningen, og vi ønsker derfor at styrke vores team med en ny dygtig og ambitiøs kollega.

Vi leder efter en kandidat med 0-2 års erfaring til en stilling som Consultant i Deals. Vi forventer, at du har afsluttet eller senest til sommer forventer at afslutte en økonomisk kandidatuddannelse som eksempelvis cand.merc., cand.polit. eller cand.oecon. med et væsentligt element af finansierings- og regnskabsfag.

PwC
PwC
Søges af PwC i 2900 Hellerup
Bliv Data Analytics Consultant
PwC
Bliv Data Analytics Consultant

PwC, Hellerup

Som Data Analytics Consultant skal du have erfaring med hele analyse processen – fra data håndtering til visualisering og modeludvikling. Vi har en række værktøjer til rådighed (Qlik sense/view, Alteryx, Power BI, etc.) og du er superbrugeren på disse løsninger, der forventes at supportere dine kolleger – både i form af vejledning på kundeopgaver og gennem mere formel undervisning.

Du kan kode modeller i R og/eller Python på rimeligt niveau og dermed lave advanced analytics modeller. Vi har allerede en række lokalt og internationalt udviklede modeller tilgængelige, men du vil også selv skulle bygge løsninger og deltage i udarbejdelsen af en god proces og disciplin for udviklingen af data analytics applikationer hos deals.

PwC
PwC
Søges af PwC i 2900 Hellerup
Bliv Senior Associate, Manager, Senior Manager og Director f
PwC
Bliv Senior Associate, Manager, Senior Manager og Director for revision af C20- og Top 100-virksomheder

PwC, Hellerup

Bliv en del af vores markedsledende revisionsforretning

Vi søger flere dygtige og ambitiøse kolleger til vores markedsledende revisionsafdeling, Top Tier, som primært arbejder med C20- og Top 100-virksomheder.

Du vil blive involveret i en bred vifte af revisions- og rådgivningsopgaver med tilhørende kundekontakt. Vores dagligdag er præget af en afveksling mellem kendte opgaver og nye interessante udfordringer. Arbejdsdagen kan til tider være hektisk, men humor og fleksibilitet i tilrettelæggelse af arbejdet gør sammen med interessante arbejdsopgaver, at du vil få en udfordrende hverdag i et dynamisk arbejdsmiljø. Du vil få mulighed for at arbejde på en lang række spændende såvel danske som internationale kunder.

PwC
PwC